Mijn begraven boek

Mauro Libertella - Mijn begraven boekMauro Libertella – Mijn begraven boek

Op 1 augustus 2018 is verschenen Mauro Libertella’s debuut in Nederlandse vertaling: Mijn begraven boek. De auteur zal naar Crossing Border komen om over zijn boek te praten, interviews te geven en te signeren.

Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken: het moment dat we beseffen dat onze ouders niet het eeuwige leven hebben.

‘Mijn begraven boek is precies dat verhaal, geschreven in de meest precieze en mooiste van alle talen van de rouw. De geschiedenis van twee schrijvers en een gedeelde passie – de literatuur – die, voorbij de dood, hen in het leven met elkaar verbindt.’ Carlos Fonseca

Mijn begraven boek is het ontroerende verhaal over het leven en de dood van Mauro’s vader, Héctor Libertella, een van de vroegere cultschrijvers van Argentinië, en over de band die vader en zoon voorbij het sterfbed hebben.

‘Een vader sluit zich op, streeft onzichtbaarheid na, om te sterven terwijl hij zijn oeuvre completeert. Héctor Libertella sterft en Mauro Libertella schrijft: een prachtig, intens boek met een perfecte, ontroerende precisie.’ Fabián Casas

‘Ik las dit boek en huilde.’ Francisco Garamona

‘Een ongelooflijke leeservaring. Een loutering.’ Rosario Bléfari

Met een voorwoord van Carlos Fonseca.

Mauro Libertella
Mijn begraven boek
Vertaling Merijn Verhulst
ISBN 9789079770342
Paperback met flappen – € 17,95
PER DIRECT LEVERBAAR OF TE BESTELLEN

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Lees hier een fragment uit Mijn begraven boek:

Flyer ter promotie van Mijn begraven boek: