Een herdruk van Donald Ray Pollocks cultboek ‘Knockemstiff’

Tegelijkertijd met de verfilming van Donald Ray Pollocks roman Al die tijd de duivel verscheen er bij Uitgeverij Karaat een herdruk van Pollocks debuut, het cultboek Knockemstiff.

Boekverkopers vroegen er al tijden naar en ook fans van het werk van Donald Ray Pollock mailden de uitgeverij geregeld: zou er nog een herdruk komen van Knockemstiff? Nu, tegelijkertijd met de verfilming van Al die tijd de duivel, verschijnt eindelijk een nieuwe editie met een nieuw omslag en een licht herziene vertaling.

Vanaf 24 september in elke boekhandel te verkrijgen of te bestellen:

Donald Ray Pollock
Knockemstiff

Tweede druk, paperback
ISBN 9789079770434 – € 19,95

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.

Comments are closed.

  • Januari 2021:

    Jazmina Barrera - Vuurtorenberichten
  • In voorbereiding:

    Diego Zúñiga - De plekken waar we gelukkig waren Miguel Ángel Hernández - De pijn van anderen
  • Onze recent verschenen titels:

    Donald Ray Pollock - Knockemstiff Frank Báez - Gisteren droomde ik dat ik een dj was Lesley Nneka Arimah - Wat het betekent wanneer er een man uit de lucht valt Joep Kuiper - Hoop over been Liliana Colanzi - Onze dode wereld Mauro Libertella - Mijn begraven boek Alejandro Zambra - Mijn documenten Dino Buzzati - De beroemde bereninvasie van Sicilië

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.