In voorbereiding: een nieuwe titel van Diego Zúñiga!

De redactie van Uitgeverij Karaat werkt aan een nieuwe titel van Diego Zúñiga, die in het voorjaar van 2021 zal verschijnen: De plekken waar we gelukkig waren.

De plekken waar we gelukkig waren is een bundeling van tien verhalen in verschillende registers en stijlen, met als bindend thema: de (on)schuld van de jeugd.

Diego Zúñiga (Iquique, 1987) is een Chileense schrijver die doorbrak met de in meerdere talen vertaalde roman Camanchaca (in het Nederlands ook verschenen onder de titel Camanchaca). In 2017 was hij een genodigde schrijver op het literair festival Crossing Border in Den Haag.

Zodra er meer informatie is, wordt dit bericht aangevuld.

Verschijnt in april/mei 2020:
Diego Zúñiga
De plekken waar we gelukkig waren
Vertaling Joep Harmsen en Merijn Verhulst
ISBN 9789079770403 – ca. 220 p. – paperback, ca. € 19,95

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.

Comments are closed.

  • Januari 2021:

    Jazmina Barrera - Vuurtorenberichten
  • In voorbereiding:

    Diego Zúñiga - De plekken waar we gelukkig waren Miguel Ángel Hernández - De pijn van anderen
  • Onze recent verschenen titels:

    Donald Ray Pollock - Knockemstiff Frank Báez - Gisteren droomde ik dat ik een dj was Lesley Nneka Arimah - Wat het betekent wanneer er een man uit de lucht valt Joep Kuiper - Hoop over been Liliana Colanzi - Onze dode wereld Mauro Libertella - Mijn begraven boek Alejandro Zambra - Mijn documenten Dino Buzzati - De beroemde bereninvasie van Sicilië

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.