Verschenen: Frank Báez – Gisteren droomde ik dat ik een dj was

Frank Báez - Gisteren droomde ik dat ik een dj was

Bij Uitgeverij Karaat is verschenen: Gisteren droomde ik dat ik een dj was van de Dominicaanse schrijver en spokenwordartist Frank Báez.

Op Poetry 2019 was hij een publiekslieveling; Radna Fabias is groot fan, ze vertaalde zelfs een van zijn gedichten voor Viralen; hij verbleef reeds als Writer-in-Residence in Amsterdam, stond naast Valeria Luiselli op het affiche van Border Kitchen en is over de hele wereld een veelgevraagd dichter en performer (komend najaar zal hij wellicht nog in Brussel te zien zijn). Wij stellen aan u voor: Frank Báez met de Nederlandse vertaling van een keuze uit zijn poëtische werk: Gisteren droomde ik dat ik een dj was.

Frank Báez
Gisteren droomde ik dat ik een dj was
ISBN 9789079770373
Paperback, € 18,95

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.

Comments are closed.

  • Januari 2021:

    Jazmina Barrera - Vuurtorenberichten
  • In voorbereiding:

    Diego Zúñiga - De plekken waar we gelukkig waren Miguel Ángel Hernández - De pijn van anderen
  • Onze recent verschenen titels:

    Donald Ray Pollock - Knockemstiff Frank Báez - Gisteren droomde ik dat ik een dj was Lesley Nneka Arimah - Wat het betekent wanneer er een man uit de lucht valt Joep Kuiper - Hoop over been Liliana Colanzi - Onze dode wereld Mauro Libertella - Mijn begraven boek Alejandro Zambra - Mijn documenten Dino Buzzati - De beroemde bereninvasie van Sicilië

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.