In voorbereiding: Frank Báez – Gisteren droomde ik dat ik een dj was

Frank Báez - Gisteren droomde ik dat ik een dj was

Eind juli verschijnt bij Uitgeverij Karaat: Gisteren droomde ik dat ik een dj was van de Dominicaanse schrijver en spokenwordartist Frank Báez.

Op Poetry 2019 was hij een publiekslieveling; Radna Fabias is groot fan, ze vertaalde zelfs een van zijn gedichten voor Viralen; hij verbleef reeds als Writer-in-Residence in Amsterdam, stond naast Valeria Luiselli op het affiche van Border Kitchen en is over de hele wereld een veelgevraagd dichter en performer (komend najaar zal hij wellicht nog in Brussel te zien zijn). Wij stellen aan u voor: Frank Báez.

Eind juli verschijnt dan eindelijk de langverwachte Nederlandse vertaling van een keuze uit zijn poëtische werk: Gisteren droomde ik dat ik een dj was.

Het boek is reeds te bestellen, dan versturen wij het zodra het van de drukker komt. Boekhandels kunnen hun bestelling doorgeven via CB Online.

Frank Báez
Gisteren droomde ik dat ik een dj was
ISBN 9789079770373
Paperback, € 18,95

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.

Comments are closed.

  • Augustus/september 2020:

    Frank Báez - Gisteren droomde ik dat ik een dj was Jazmina Barrera - Vuurtorenberichten
  • Onze recent verschenen titels:

    Lesley Nneka Arimah - Wat het betekent wanneer er een man uit de lucht valt Valeria Luiselli - Archief van verloren kinderen Joep Kuiper - Hoop over been Liliana Colanzi - Onze dode wereld Mauro Libertella - Mijn begraven boek Alejandro Zambra - Mijn documenten Alejandro Zambra - Mijn documenten Dino Buzzati - De beroemde bereninvasie van Sicilië

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.