Verschenen: Mauro Libertella – Mijn begraven boek

Mauro Libertella - Mijn begraven boekZOJUIST VERSCHENEN

Bij Uitgeverij Karaat is zojuist verschenen: Mijn begraven boek, het debuut van de jonge Argentijnse schrijver Mauro Libertella. Eind oktober zal de auteur een bezoek brengen aan Nederland en België en beschikbaar zijn voor interviews en signeersessies.

Mauro Libertella (Mexico-Stad, 1983) is de schrijver van romans, non-fictie en essays. Hij werd in 2017 opgenomen in Bogotá39, de lijst van de meest veelbelovende Latijns-Amerikaanse schrijvers van dit moment (waarin o.a. ook Valeria Luiselli, Diego Zuñiga, Samanta Schweblin en, eerder, Alejandro Zambra werden opgenomen).

Mijn begraven boek is een boek over de dood van Mauro’s vader, Héctor Libertella, een van de grootste schrijvers van Argentinië. In ontroerend proza verdicht Mauro de laatste dagen van de schrijver, alcoholist én dierbare vader.

Op 1 augustus in elke boekhandel verkrijgbaar/te bestellen.

Mauro Libertella
Mijn begraven boek

ISBN 9789079770342
Paperback, € 17,95

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Posted in Uncategorized. Bookmark the permalink. RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.

Comments are closed.

  • Maart 2019!

    Lesley Nneka Arimah - Wat het betekent wanneer er een man uit de lucht valt Valeria Luiselli - Archief van verloren kinderen
  • Onze recent verschenen titels:

  • Spoedig te verschijnen titels:

    Frank Báez - Gisteren droomde ik dat ik een dj was

    Miguel Bonnefoy - De reis van Octavio

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark.